Powered by Smartsupp

Dekor ajtótervező

Tervezd meg beltéri ajtódat online a Standard Door és CPL Store új ajtótervezőjével!

Hozd létre azt az ajtót, mely tökéletesen illik az otthonodhoz!

Az ajtók kiválasztása és megtervezése mostantól egyszerűbb és kreatívabb folyamat lehet, mint valaha!

A Standard Door és CPL Store legújabb fejlesztése: egy online AJTÓTERVEZŐ program, amely lehetővé teszi, hogy interaktív módon alkothasd meg az otthonodhoz legjobban illő beltéri ajtókat.

Tervezd meg álmaid ajtaját!

Az ajtó az otthonunk egyik legfontosabb eleme, amely nemcsak funkcionális szerepet tölt be, hanem jelentős mértékben hozzájárul a tér esztétikai megjelenéséhez is. Az új ajtótervező programmal most lehetőséged nyílik arra, hogy a DEKOR és CPL felületű ajtókat pontosan úgy tervezd meg, ahogy azt megálmodtad. Legyen szó akár klasszikus, modern, vagy extravagáns stílusról, a program segítségével minden részletet személyre szabhatsz.

Hogyan működik?

Az ajtótervező használata rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. Először válaszd ki a kívánt helyszínt, ahová új ajtódat tervezed, majd beállíthatod a parkettádat is – így térben, a szoba részeként tudod magát az ajtó megtervezését elkezdeni. A program lehetőséget ad a típus, üveg, kilincs, zsanér, lap és tokszín beállítása mellett, saját színkombinációk létrehozására, így teljesen egyedi ajtót alkothatsz meg a gyártó anyagaiból. A vizuális megjelenítésnek köszönhetően pedig a tervezés közben láthatod, hogyan fog kinézni az ajtó a nappalidban, vagy a fürdőszobádban a választott színek és minták alapján.

Mentsd el és használd a terveidet

Az ajtótervező program nemcsak a kreativitásodat támogatja, hanem praktikus is: a megtervezett ajtókat lementheted, megtartva az anyag és stílusválasztásokat, ami alapján értékesítőink árajánlatot tudnak adni.

Hol érheted el az ajtótervezőt?

Kattints az alábbi képre!

Próbáld ki Te is az új ajtótervezőt!

Ajánlatkérés

Újdonságok első kézből

További cikkeink

Aktuális burkolattrendek

Aktuális burkolattrendek - cikk a Fehérvár Magazinból, rólunk!
Tovább a bejegyzéshez

Vizesedik a fal? Ezek az okok és a megoldások!

Mit tegyünk, ha vizesedik a fal? Egyáltalán, hogyan vehetjük észre időben, hogy problémák lehetnek a ház vízszigetelésével? Mi okozza a problémát – és főleg: hogyan gátolhatjuk meg a fal vizesedését? Ezekre a kérdésekre adunk válaszokat...
Tovább a bejegyzéshez

Falazóábécé, avagy hogyan rakjunk téglafalat

Oké, manapság kevesen rakják maguknak a ház falait, a kőművesek azért általában jobbak szoktak lenni a megrendelőknél. Ettől függetlenül annak is fontos tudnia, hogyan kell ezt csinálni...
Tovább a bejegyzéshez
További bejegyzéseink