Fürdőszoba és otthoni wellness Kiállítás 2020 - HufBau Braun

Fürdőszoba és otthoni wellness Kiállítás 2020

Mik a 2020-as trendek a fürdőben? Avagy Lakberendezői szemmel a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás.

Maszk
Design elem

Az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítást 2020 januárjában rendezték meg Budapesten. Az érdeklődők megismerkedhettek legújabb fürdőszoba trendekkel és az otthoni wellness elengedhetetlen elemeivel. A kiállítást a HomeINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége rendezte.

Fürdőszoba:

A kiállított burkolatok között megtalálható volt a beton, illetve fa hatású nagy és extra nagy méretű padlólapok, a luxust idéző márvány hatású burkolatok és teret kaptak a dombornyomott és mintás csempék is.

2020-ra jellemző új irányzatok is megmutatkoztak a kiállított standokon:

A természetet bevisszük a fürdőszobába; levélmintákkal tarkított falak előtt zöld színű bútorok és kiegészítők kaptak helyet, míg másik kiállított térben vibráló piros szín árnyalataival találkozhatott a nagyközönség.

Szaniter tekintetében is számos érdekeséggel találkozhattunk. Kör vagy szögletes, fekete vagy fehér mosdókat mutattak be. Szekrényekben is a szögletes, néhol lekerekített formák domináltak, strukturált, fa hatású vagy a jól bevált fehér felületekkel.

Kádak közül a már jól ismert formákon kívül számos stílusos, letisztult szabadon álló kádat sorakoztattak fel. Csaptelepek közül is mindenki megtalálhatta a számára leginkább tetszőt néhány különleges formát is beleértve.

 A 2020-as Kiállítást számos újítás, meghökkentő formavilág tarkította, bizonyítva, a funkcionalitás és a formatervezés tökéletes fúzióját.Kérj ajánlatot e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen és hagyd, hogy a legkedvezőbb áron kiszámoljuk helyetted a szükséges anyagmennyiséget és az összes költséget!

További bejegyzések