Aktuális burkolat trend - burkolatok, csempék 2020

Aktuális burkolat trendek

Aktuális burkolat trendek- cikk a Fehérvár Magazinból rólunk

Maszk
Design elem

Színek és felületek játékos váltakozása, nyers, szürkés, barnás árnyalatokban – így képzeljünk el egy fürdőszobát a legújabb divat szerint 2020-ban.

Ma már három dimenziós látványtervezéssel állhatunk neki a fürdőszoba, a konyha vagy akár az iroda felújításnak. A színárnyalatok és az anyagok mellett a vízállóság és a kopásállóság is a fontos szempontok közé tartozik a választás során. A részletekről és az aktuális trendekről Braun Bernadettel, az egyik legnagyobb székesfehérvári építőanyag centrum csempe-szaniter üzletágának vezetőjével beszélgettünk.

 A természet színei

„Az idei év trendjeiben megtalálható a betonhatás és az extra nagy méretű padlólapok, a luxust idéző márvány hatású burkolatok és megjelentek a 3D-s dombornyomott csempék is. Formavilágban inkább a kevésbé mintás, letisztult, egyszerű felé fordultak a trendek. Színekben a szürke, barna és fémes dekor elemek, valamint a pasztell színek a jellemzőek – foglalta össze a szakember. – Divatos a természetet is bevinni a fürdőszobába, megjelentek a levélmintás csempék is. Ha össze kellene foglalnom, akkor azt mondanám, hogy az idei trend a színek játéka egymással illetve a strukturált és sima, valamint fényes és matt felületek váltakozása.”

Továbbra is van létjogosultsága a fahatású burkolatoknak. Újabban pedig teret hódítanak a Vinyl burkolatok, a régi linóleum padló új generációja. 2 az 1-ben, mert egyesíti a fahatású megjelenést és a Vinylre jellemző vízállóságot. Fürdőszobába és konyhába érdemes használni az említett vízállóság miatt, és mert magas járáskomforttal bír, valamint egyszerűen lerakható.

Aktuális burkolat trendek

Irodába vagy otthonra?

Braun Bernadettet arról is kérdeztük, milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk a választásnál, attól függően, hogy munkahelyre vagy otthonra, fürdőszobába, vagy más helyiségbe keresünk fal- illetve padlóburkolatot.

„Nagyon fontos szempont, hogy milyen helyiségbe keresünk burkolatot és milyen annak a helyiségnek a mérete és az elrendezése. Ezeket az információkat minden esetben megkérdezzük a hozzánk érkező Vásárlóktól, hogy a leginkább az igényüknek és a helyiségnek megfelelő csempét és járólapot tudjuk javasolni nekik. Fontos továbbá az anyag keménysége, kopásállósága, felülete és csúszásmentessége is. Míg egy irodába szánt burkolatnál például elsődleges szempont a kopásállóság, mert székeket görgetnek rajta, addig otthonunk vizes helyiségeiben elengedhetetlen a csúszásmentesség.

Manapság már akár 3D-s látványtervezéssel is megálmodhatjuk otthonunk helyiségeit, mielőtt döntenénk és belekezdenénk a felújításba. A termékválaszték pedig szinte végtelen, néhány nap alatt az is megérkezik, ami esetleg nincs raktáron. 

További ajánlatok: www.braunbau.hu

Forrás: www.fmc.hu

Kérj ajánlatot e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen
és hagyd, hogy a legkedvezőbb áron kiszámoljuk helyetted a szükséges
anyagmennyiséget és az összes költséget!

További bejegyzések

építkezés előtti költségek 2020-ban

Milyen költségekkel tervezzünk az építkezés megkezdése előtt?

Tavaly az év közepétől mintha átlendült volna az ingatlanpiac a csúcspontján. Az építőipar kis késéssel igaz, az év végén érte el ezt az állapotot. Elkezdtek stagnálni majd lassan csökkenni az eladásra kínált ingatlanok árai. 2019-ben már tapasztalható volt a megtorpanás és a lassú visszaesés a használtlakás piacon.

TOVÁBB »
Betonozási tippek

Betonozási tippek

Mire ügyeljünk és milyen anyagokra van szükségünk ha saját magunk szeretnénk betonozni?Mindezt elolvashatod cikkünkből!

TOVÁBB »