Szolgáltatások

korszerű, környezetkímélő, árban megfelelő anyagok

Minőségi termékek - folyamatos akciók

Építőanyag kis- és nagykereskedésünkben mind magánszemélyek, mind közületek megtalálhatják a legkorszerűbb, környezetkímélő, minőségben és árban megfelelő anyagokat, az alapoktól, egészen a tetőig. 

Versenyképes árainkkal, folyamatosan megújuló akcióinkkal takarékoskodunk Ön helyett!

Széles áruválaszték - szakmai tanácsadás

Mindhárom telephelyünkön közel 12 000 termékfajta közül választhatja ki az Ön számára megfelelőt!
Jól felkészült építész – mérnökeink, a vásárlókat szakszerűen tájékoztatják az építőipari termékekről, eljárásokról, továbbá szakmai segítséget nyújtanak a problémák megoldásában.

Bármilyen építkezéssel, felújítással kapcsolatos kérdéssel, forduljon bizalommal szaktanácsadóinkhoz, akik alaptól a tetőig, az alapvető építőanyagoktól a nyílászárókig mindenben a rendelkezésére állnak.

Házhozszállítás raktárról

Raktárkészletünkből elvihető - házhozszállítással

Termékeink jelentős része azonnal elvihető telepi raktárkészletünkről, vagy rövid határidővel berendeljük Önnek! A kívánt terméket házhoz szállítjuk, vagy amíg építkezése olyan stádiumba nem kerül, elraktározzuk Ön helyett!

Megalakulásunktól kezdve fontos szerephez jutott a szállítások megszervezése, melynek köszönhetően a kívánt termék eljut a gyártótól Önhöz, közvetlenül az építkezés helyszínére.

Megvalósítjuk álmait

A tervrajz alapján kiszámítjuk anyagszükségletét

Ha már vannak álmai, ötletei, mi segítjük ezek megvalósításában!

A tervrajz alapján kiszámoljuk épülő háza anyagszükségletét. Felkészült kollégáink szakmai tanácsadással segítik kiválasztani a legmegfelelőbb módszereket és alapanyagokat, hogy a háza pont olyan legyen, mint amilyennek elképzelte.

 

Továbbá - a könnyebb választás érdekében - munkatársunk, egy professzionális grafikai program segítségével megtervezi fürdőszobáját, hogy ne kelljen csupán a képzeletére hagyatkoznia, hanem 3D-ben is körbejárható legyen a jövendőbeli fürdő.

Fürdőszoba
Cadiz fürdőszoba (Zalakerámia)