Rólunk

A Braun Kft-t több mint 30 éve, 100%-os magyar tulajdonban, családi vállalkozásként képviseli magát Fejér megyében az építőanyag kereskedelmi piac élvonalában.

Cégünk Székesfehérváron 2 telephellyel(8000, Székesfehérvár, Móri út 102 és Budai út végén:020258/1. hrsz), Móron egy Áruházzal (8060, Mór, Deák Ferenc u.91-93) és Ercsiben 1 telephellyel(2451,Ercsi, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38) rendelkezik.

Pozíciónknak, és a hufbau csoport tagságnak köszönhetően az összes jelentős, minőségi építőanyag gyártó kiemelt partnerei vagyunk, melynek előnyeit Vevőink a széles áruválasztékban, jó árakban élvezik. Ennek köszönhetően a Vásárlóink okkal bíznak bennünk.

A Braun Kft. kereskedelmi filozófiájának egyik alappillére, hogy a kiváló minőségű termékek mellé szakképzett Kollégáink adnak támogatást.

Az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásán túl, az anyagszükséglet kiszámításában, a szállítás szervezésében, daruzásban is számíthat ránk!

A gyors, rugalmas kiszolgálást az óriási raktárkészletünknek, az időre történő kiszállítást pedig a saját, darus tehergépkocsinknak köszönhetően tudjuk biztosítani.

Az elmúlt évtizedek alatt felhalmozott tudásunkkal, gyártói kapcsolatainkkal szeretnénk Önt is támogatni otthona építésében, felújításában.

Küldetésünk:

Értékrendünkben első helyen a szakértelem és a bizalom áll, hiszen ügyfeleink bizalmát kezdettől fogva az általunk nyújtott kimagasló szakmai tapasztalattal, megbízhatósággal és professzionális megoldásainkkal sikerült elnyernünk. Partnereinkkel, vevőinkkel és szállítóinkkal régóta fennálló kapcsolataink bizonyítják üzleti koncepciónk sikerét – ami egyben folyamatosan új minőségi sztenderdek elérésére sarkall bennünket.

Mindenkor tudatosan alkalmazkodunk a Vevőink igényeihez, elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek és az ügyfélbarát kiszolgálás mellett, Partnerek vagyunk álmai otthona megteremtésében. Ügyfeleinknek személyre szabott tanácsadással állunk rendelkezésére, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Szaktanácsadó Kollégáink által, hogy eljuttassuk Önt ahhoz, hogy a legmegfelelőbb anyagokat válassza ki ezt a lehető legjobb áron kapja tőlünk.

Vevőink gyors és rugalmas kiszolgálása, az időre történő kiszállítás, megbízható logisztikai rendszerünk a Braun Kft kulcsfontosságú elemei, mely által biztonságot nyújtunk Partnereinknek.

Alapcélunk a kiválóság, így állandóan arra törekszünk, hogy szakértőként álljunk Vásárlóink rendelkezésére, hozzá segítsük Önt álmai otthonának megteremtésén keresztül a jó életminőséghez.