Minőségpolitika


A BRAUN Kft kiváló minőségű építőipari termékeket és szolgáltatásokat kínál vevői részére, hozzásegítve őket a minőségi otthon megteremtésén keresztül a jó életminőséghez. Tevékenységünk alapvető célja az értékteremtés, melyet a vevői igényeknek megfelelő minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal kívánunk elérni.

A vevőink elégedettségének folyamatos javítása érdekében célkitűzéseket fogalmazunk meg, melyek megvalósulását nyomon követjük.

Céljaink elérése érdekében beszállítóinktól és alvállalkozóinktól is megfelelő minőségű szolgáltatásokat és termékeket várunk el.

A BRAUN Kft azt a célt tűzte ki maga elé, hogy munkatársai szakmai tudását, tapasztalatát felhasználva a megrendelői körben elismert, megbecsült építőipari vállalattá váljon. Rendszeres szakmai képzésekkel biztosítjuk munkatársaink felkészültségét. 

Tevékenységeink kiváló minőségben való biztosításával a regionális piaci pozíciónk megtartását, további növelését célozzuk meg. Mindezt a műszaki, technikai felszereltség fejlesztésével a piaci lehetőségek figyelembevételével, a megrendelők igényeinek magas szintű kielégítésével és az ebből eredő vevői elégedettség fokozásával tervezünk megvalósítani.

Céljaink elérésének biztosítását az alábbiakban látjuk:


  •   a megrendelői igényeknek való maradéktalan megfelelés,
  •   a szolgáltatás minőségének állandó fejlesztése, 
  •   a Társaságunk tevékenységével kapcsolatos jogszabályi és egyéb követelmények megismertetése és betartatása, beleértve a környezet- és a természetvédelemre, valamint a    munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra vonatkozó jogszabályokat is,
  •   napi kapcsolattartás alvállalkozóinkkal, és megrendelőinkkel közös céljaink érdekében,
  •   együttműködés a szakhatóságokkal, felügyeleti szervekkel, helyi önkormányzatokkal,
  •   munkavállalóink képzésének támogatása, hogy tudásukkal a minőség javításában aktívak, kezdeményezők legyenek, átlátva ennek pozitív hasznosságát.