CREATON beton tetőfedő anyagok

Új családtag a CREATON tetőfedő anyagok között most akciósan!
Válasszon beton tetőfedő anyagot a CREATON-tól, a megszokott magas CREATON minőségben, most tavasszal 40% kedvezménnyel!
Az akció időtartama: 2017. április 1 – május 31.

Új termékvonal a CREATON választékban

Szokatlanul sima felület, tetszetős formák, látványos színek jellemzik a CREATON választékába idén megjelent beton tetőfedő anyagokat.

A CREATON új betoncserepei kétféle minőségi felülettel, selymesen matt színekben készülnek. A négy különböző forma különböző vevői igényekre kínál megoldást: az időállóan klasszikus formájú HEIDELBERG, a dinamikusan hullámzó GÖTEBORG, a piacon a beton cserepek választékában egyedülálló formájú és attraktív VERONA, illetve a síkfelületű KAPSTADT beton tetőcserép közül válogathatunk. Minden típus gyártása kétféle felülettel és különböző természetes színekben történik: klasszikus vörös, sötétvörös, sötétbarna, sötétszürke és fekete színekből válogathatunk.
A CREATON a betoncserepekhez – a jól bevált kerámia tetőcserepekhez hasonlóan – a kiegészítők széles választékát gyártja. Az építkezők és a tetőfelújítók így a kerámia cserép és síkpala után a beton választékban is teljes rendszerrel, valamint esztétikus, tartós és környezetbarát tetőfedő megoldással találkozhatnak.
A CREATON beton termékeket azoknak is ajánljuk, akik a környezetükre is figyelnek. A kerámia cserepekhez hasonlóan a beton tetőfedő anyagok is 100%-ig újrahasznosíthatóak: a termékek életciklusuk végén, bezúzásuk után, a gyártási folyamatban ismét teljes egészében felhasználhatóak, azaz környezeti terhelésük csekély.